## **AGENDA**

## Middletown Police Advisory Board Meeting #16 Monday, January 24, 2022 7 P.M.

https://townofmiddletown.zoom.us/j/84062370449

7:00PM – 7:03 PM (3 Min)	Welcome & Attendance	Bin-Yusif
7:03 PM – 7:05 PM (2 Min)	Approval of Agenda and Minutes of Last Mtg	Bin-Yusif
7:05 PM – 7:20 PM (15 Min)	Chair's Report 1. By-Laws Review 2. MPAB Workshop Update	Bin-Yusif
7:20 PM – 7:40 PM (20 Min)	1. Police Report Evaluation a. Chair Harpe 2. Community Connections a. Chair Carwell 3. Research Topic: 911 Call Center a. Chair Mitchell	Committee Chairs
7:40 PM – 8:00 PM (20 Min)	Police Report – Chief Texter / Representative (Detailed Breakdown) 1. Community Trends 2. Crime / Incident Statistics	Chief / Representative
8:00 PM – 8:10 PM (10 Min)	Old Business 1. By-Laws Review	All
8:10 PM – 8:20 PM (10 Min)	New Business  1. Brainstorming Session – Provide Ideas and Solutions	All
8:20 PM – 8:22 PM (2 Min)	Announcements  1. Next Meeting 2-21-2022	All
8:22 PM – 8:30 PM (8 Min)	Public Comments and Questions	All
8:30 PM	Meeting Close-out & Adjournment	All